Kütyük kütyüje blog

Kütyü tesztek

 Úgy tudunk kütyü tesztet közvetíteni nektek ha valaki kölcsön tud adni  egy olyan készüléket vagy azokból az eszközökből amik nekünk vannak vagy a barátainknak, ismerőseinknek.Ha van termékfelajánlásotok tesztelésre akkor várom őket az e-mail címünkre: kutyukkutyujeblog@gmail.com

 

Kiano Slimnote 14.1 notebook


Ezt a notebookot komoly munkára annyira nem tudom ajánlani a 32GB-os SSD és a kicsi kijelző miatt. Böngészésre,képnézegetésre vagy videónézésre teljesen alkalmas. A billentyűzet nem teljesen magyar mivel a hosszú Í betű nincs. A nagyobb tárhely érdekében egy microSD kártya beszerzését ajánlom.A ki/be kapcsoló gomb mivel a billentyűzetben található ezért lehet, hogy a gyors gépelés közben alvóállapotba küldjük.

 iPhone Árak:

Apple iPhone 7 plus: 220.400 FT-től

Apple iPhone 7: 185.200 T-től

Apple iPhone SE: 100.790 FT-től

Apple iPhone 6s plus: 181.000 FT-től

Apple iPhone 6s: 154.799 FT-től

Apple iPhone 6 plus: 140.000 FT- tól

Apple iPhone 6: 139.000 FT-től

A legdrágább: Apple iPhopne 5s 64GB: 288.900 FT-től

Apple iPhone 5s:81.200 FT-től

Apple iPhone 5c: 71.500 FT-től

Genius SP-HF160 hangfal


Ezt a hangszórót a hibái ( ha nem hallgatunk semmit akkor zúg mint a rohatt élet) annyira nem tudom ajánlani. Ha valakinek sikerül ezt a problémát akkor külsőaksiról is használható.

Desmart okosizzó


Ezt az izzót lehet hsználni hagyományos értelemben is, de habgszórónak vagy buli fényként is. A "DEsmart" alkalmazás használatával állítható a fényereje  és a színe is. A zene és ezek a funkciók csak akkor működnek ha bluetooth-sal működnek.

 Vileda Virobi


Ez a kis robot nem porszívó, sem felmosó. Úgy tisztít mint egy törlőkendő,mivel az van az alján. Az üzemidő 120 perc. Két program közül választhatunk. A 30 és a 120 perces. Úgy tájékozódik a robot, hogy ha valamibe belemegy akkor megpróbál a másik irányba menni. Ami nálam a tudományát túlhaladja az a szűk ajtók.  

Alcor D4000


Ezt a külsőakkumlátort hosszabb utakra nem annyira de minden másra teljesen jó. 4000 mAh nagyságú és van rajta egy izzó is. Ár-érték arányban szerintem teljesen jó.

Beez PB-15000 mAh


Ezzel a külsőakkumlátorral akár hosszabb utakra is szívesen elindulnék. 15.000 mAh-es akkumlátor. 2 DB USB kivelé töltő csatlakozó és középen a töltötség szintet mutatja. Még található rajta egy micro USB amin tölthetjük fel.

 Divoon Airbeat-10


A Divoon Airbeat-10-es hagszórót legjobban a Jbl Go-hoz tudnám hasonlítani. Víz és porálló. Tartozékként kaponk és tapado korongot, biciklire rögzítő és töltő kábelt. A külső bevonata gumi. Az alján a fedelet elforgatva találunk egy AUX csatlakozót és egy microUSB csatlakozót.

Maxxo ABS40W RS


A ventillátort használhatjuk a hagyományos értelemben is, de lehet távirányítóval is. Sok mód és időbeállítást  találhatunk. Állítható a magassága is.  

Bluetooth Music Receiver


Ezt a kis eszközt arra használhatjuk ha van egy hangszórónk ami nem Bluetooth-os vagy NFC-s. Ez a termék megoldja a problémád (https://youtu.be/C1EDjarB6gI). Találunk rajta egy microSD/microUSB/AUX csatalkozót. A benne található aksi 250 mAh. Bluetooth 4.0

iPhone 5s vs. 5c


A különbségek szemmel is láthatók. A kamera, frissétések, képernyő, a hangzás és még sorolhatnánk. De vannak közös dolgok is. A kijelző átmérője, a megjelenés dátuma és az iPhone 5-nél megjelent újítások.

Bluboo Maya 3G 

Phablet

A telefont Kínából rendelhető meg. Egy Android 6.0-t futtató készülékről van szó. 2GB RAM és 16GB háttértárral lehet megrendelni. A kamerák olyan "Kínaias". A hátlapi 13MP (8), az előlapi pedig 8MP (5). Az előlapon mivel nincsen semmien érzékelő, ezért hívás közben nem kapcsol ki a kijelző. A telefont Magyarországon is árulják.

Mykronoz Zecirle 2

Ez az okosóra a mindennapokban jól használható, de mikor már sportolásra akarjuk használni akkor sajnos annyira nem tudja megkülönböztetni a sporttokat (futás,kerékpár).A lépésszámolás annyira nem működik jól mivel nem lehet megadni a lépés hosszát. A kicsike egyébként IP67 végetséget élvez, de én személy szerint nem próbáltam ki.

Trust Macul Full HD 1080p

Ezt a webkamera egy olyan középkategóriába sorolnám mert már részletesebb mint egy C170. A sötétet annyira nem szereti de egyébként elég kielégítő teljesítményt nyújt.A mikrofonja serossz de én használnék hozzá azért bemeneti hangrögzítőt (magyarul mikrofont).

Tp-link Tl-WA850re

Ez az eszközsokakpróblémáját megoldhatja. Nem, nme nyomtat pénzt, de a WI-FI-nket 10-15 méterrelmegtudja hosszabbítaniés az erejét is 5 mbp/s-mal erősebbé teszi. Ez úgy működik, hogy csatlakozni kell a saját WI-FI-jére, és a  WI-FI hálózatunkhoz és megadni a jelszót amivel hosszabbítsa. Ha sikeresek vagyunk akkor már kész is. Ezt a műveletet  megtudjuk tenni egy alkalmazáson keresztül is, de a neten is lehet.